„Volontiraj i uživaj“

Kategorija:Vesti

Čestitamo našim učenicima na osvojenom  trećem mestu za film „Volontiraj i uživaj“.
U petak, 23.09.2016. godine,  u prostorijama Beogradske nadbiskupije, ul. Svetozara Markovića br. 20, upriličena je svečana dodela nagradnih vaučera za najbolje volonterske akcije u okviru projekta “Jačanje ekološke i građanske svesti mladih u centralnoj Srbiji” .

Tom prilikom učenicima Tehničke škole GSP: Mariji Najdanović i Anđeli Pupović (odeljenje S25), Dragani Stošić (odeljenje S24), Marku Spasojeviću (odeljenje S27), Kristini Majstorović i Aleksandri Ivanović (odeljenje S34), Ratku Nedimoviću (odeljenje S37) i prošlogodišnjim  maturantima, učenicima odeljenja S41(Danijeli Mirković, Jovani Radoičić, Katarini Lojaničić, Mariji Minčić, Teodori Vulikić, Aleksandru Zecu, Darku Stanisavljeviću i Marku Jeremiću),  dodeljen je novčani vaučer za osvojeno treće mesto za film pod nazivom „Volontiraj i uživaj“, u čijem snimanju su učestvovali.

jasna2

Ovaj nagradni filmski/foto konkurs bio je raspisan za sve osnovne i srednje škole na teritoriji Srbije. Tema konkursa je bila Volonterska akcija,a  pod sloganom Korak po korak. Cilj konkursa je bio da se učenici osnovnih i srednjih škola, uz podršku svojih nastavnika, podstaknu na aktivnu građansku ulogu u društvu i pokretanje volonterskih aktivnosti. U konkurenciji su bile 143 volonterske akcije.

Mentori u radu sa učenicima: nastavnica građanskog vaspitanja, Jasminka Filipović, socijalni radnik, Tatjana Macanović, pedagog, Jela Stanojević i  nastavnik elektro grupe predmeta, Jovan Mitrović.

Čestitamo našim učenicima na ostvarenom uspehu!

jasna1

Film  „Volontiraj i uživaj“ možete pogledati na:
https://www.youtube.com/watch?v=nT7GmORd49A