Proleće u školi! Škola u pozorištu!

Kategorija:Vesti

 

Pojedini učenici naše škole uživaju u svakoj prilici da gledaju edukativne i zabavne pozorišne predstave. U martu smo gledali „Mi deca sa stanice ZOO“(pozorište „Pinokio“), u aprilu „Perverzije u Čikagu“ (pozorište „Slavija“) i  „Lajanje na zvezde“ (pozorište „Akademija 28“).

Naši utisci o „Stanici ZOO“:

Svidela mi se predstava! Video sam kako je strašo  drogiranje! Likovi u predstavi vremenom postaju sve zavisniji, na kraju umiru. Sve je realno i strašno, ali mi se baš zbog toga i sviđa. Dimovi su bili kul, ali i dalje osećam miris istih. Veoma se radujem sledećoj predstavi!

Zoran Stanković, S-17

Predstava mi se jako svidela! Realna je! Glumci odlični!

 Nemanja Kalajdžić, S-17

Bilo je jako lepo i poučno! Predstava je zasnovana na stvarnom događaju!

 Dušan Stošić, S-17

Predstava je bila dobra i realna i jedva čekam sledeću predstavu!

 Sreten Lojaničić, S-17


Lepo je što naši učenici pronalaze vremena i zadovoljstva u pozorišnim predstavama. Za njih je to dragoceno iskustvo. Red smeha, red čuđenja i šoka, pa opet malo smeha i iznad svega lepog druženja jeste ono što karakteriše ove naše posete.

Učenike je na predstavu „Mi deca sa stanice ZOO“ i „Lajanje na zvezde“ vodila Sanja Vukobrat, a na predstavu „Perverzije  u Čikagu“ profesorka hemije, Marijana Godan. Učenici su uživali u predstavi „Perverzije u Čikagu“, i kako kažu – NIKADA SE NISMO TAKO I TOLIKO SMEJALI!

Zar to nije zdravo!?

Sanja Vukobrat