Електронско учење

Мудл

Курсеви из општеобразовних предмета, као и стручних предмета из области машинства, саобраћаја и електротехнике.

Тестови

Тестови за полагање возачког испита намењени ученицима образовних профила Техничар друмског саобраћаја, Возач моторних возила и Возач моторних возила – инструктор

Блог

Списак блогова наших наставника

Актуелно

Најновије вести

Поправни и разредни испити – август 2018.

Поправни испити у подручју рада Саобраћај у августовском испитном року школске 2017-2018.год. Поправни испити у подручју рада Машинство и обрада метала у августовском испитном року школске 2017-2018. године Разредни испит за ученике незавршних разреда у подручју рада Машинство и обрада метала у августовском испитном року школске 2017-2018.године  

Више

Ученици на Europass радионици за средњошколце „Како написати добар CV?“

Лука Миловановић (М22), Тодор Варга (М22) и Борис Пауновић (М21) учествовали су на радионици о састављању биографије. Радионица је одржана у просторијама Инфо центра Фондације Темпус (Теразије 39) од 14 до 17 часова. Учешће ученика Техничке школе ГСП на радионици је организовала наставница грађанског васпитања Јасминка Филиповић.

Више

Ученици посетили изложбу посвећену Дијани Будисављевић

08.06.2018. ученици Техничке школе ГСП посетили су мултимедијалну изложбу   „ Дијанина деца“  у Дому Војске Србије.

Више

ПРОСЛАВА МАТУРЕ

Ученици завршних разреда наше Школе прославили су последњи дан у школском дворишту 31.5.2018. год. весело уз музику, обучени у мајице на којима су иштампали карактеристичне догодовштине. Ученицима је предочено да не користе и уносе алкохол, тако да су уз трубаче свечано испраћени. Весеље матураната трајало је од 12 до 14 сати.

Више

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА: ПОСЕТА ДОМУ “ЈУСА”

У уторак 8.5. 2018.године ученици наше школе заједно са запосленима посетили су Дом „ Јусу“. Претходног месеца сакупљала се помоћ за децу од стране запослених у школи, највише одећа и играчке, ученици су прикупили слаткише, а ученици одељења С13 новчана средства од којих су купили воће и хигијенске пакетиће.

Више

Радослава Грујића 2 11000 Београд