Elektronsko učenje

Mudl

Kursevi iz opšteobrazovnih predmeta, kao i stručnih predmeta iz oblasti mašinstva, saobraćaja i elektrotehnike.

Testovi

Testovi za polaganje vozačkog ispita namenjeni učenicima obrazovnih profila Tehničar drumskog saobraćaja, Vozač motornih vozila i Vozač motornih vozila - instruktor

Blog

Spisak blogova naših nastavnika

Aktuelno

Najnovije vesti

Učenici na Europass radionici za srednjoškolce „Kako napisati dobar CV?“

Luka Milovanović (M22), Todor Varga (M22) i Boris Paunović (M21) učestvovali su na radionici o sastavljanju biografije. Radionica je održana u prostorijama Info centra Fondacije Tempus (Terazije 39) od 14 do 17 časova. Učešće učenika Tehničke škole GSP na radionici je organizovala nastavnica građanskog vaspitanja Jasminka Filipović.

Više

Učenici posetili izložbu posvećenu Dijani Budisavljević

08.06.2018. učenici Tehničke škole GSP posetili su multimedijalnu izložbu   „ Dijanina deca“  u Domu Vojske Srbije.

Više

PROSLAVA MATURE

Učenici završnih razreda naše Škole proslavili su poslednji dan u školskom dvorištu 31.5.2018. god. veselo uz muziku, obučeni u majice na kojima su ištampali karakteristične dogodovštine. Učenicima je predočeno da ne koriste i unose alkohol, tako da su uz trubače svečano ispraćeni. Veselje maturanata trajalo je od 12 do 14 sati.

Više

HUMANITARNA AKCIJA: POSETA DOMU “JUSA”

U utorak 8.5. 2018.godine učenici naše škole zajedno sa zaposlenima posetili su Dom „ Jusu“. Prethodnog meseca sakupljala se pomoć za decu od strane zaposlenih u školi, najviše odeća i igračke, učenici su prikupili slatkiše, a učenici odeljenja S13 novčana sredstva od kojih su kupili voće i higijenske paketiće.

Više

Radoslava Grujića 2 11000 Beograd