Већ низ година, у нашој школи се образују будући аутоелектричари. За то време  постали смо једна од најбољих школа у Србији које имају тај профил. О томе говоре признања и награде које наши ученици доносе са републичких такмичења-увек смо били међу првима, а најчешће БАШ ПРВИ!

Шта да очекујете ако упишете ово занимање? 

Као прво, имајте на уму да сте одабрали позив који је веома занимљив, интересантан и ВРЛО ТРАЖЕН на тржиту рада. Што у преводу значи – очекујте да врло брзо по завршетку школовања дођете до посла. И не само то: зараде аутоелектричара су ДАЛЕКО ИЗНАД просечних зарада у привреди!

Шта ћете научити код нас?

Упознаћете се са практично свим електричним, али и механичким склоповима на возилима, научићете да дијагностикујете њихове кварове и да исте поправите. Данас, као што вероватно већ знате, нема возила које није опремљено богатом електричном и електронском опремом и системима, а нема сумње да ће тако бити и у будућности.

То значи да је потреба за квалификованом радном снагом у овој области веома изражена и да ће највероватније и даље расти. Прошла су времена кад је свако, уз мало знања и уз минималан алат, могао да поправи ауто!  Зато сте Ви ту-да научите да користите компјутерску дијагностику, базе података, специфичне алате и друга средства данас тако неопходна сваком аутосервису.

Наши висококвалификовани наставници теоријске и практичне обуке ће Вам у томе помоћи. Школа поседује најсавременију опрему и прибор потребан за учење. А за оне најбоље, школа је обезбедила и могућност  одласка на праксу у приватне сервисе. Већина наших ученика по завршетку школовања тамо наставља да ради тј. добија стално запослење.

Школовање траје три године.

Могућности даљег школовања такође постоје. Можете завршити четврти степен, можете уписати вишу школу, а можете после пар година рада уписати и специјалистички курс и добити образовање петог степена.

Дакле, размислите и одлучите. Ако желите да нам се придружите,

ДОБРО ДОШЛИ !