Пролеће у школи! Школа у позоришту!

  • -

Пролеће у школи! Школа у позоришту!

Category : Вести

 

Поједини ученици наше школе уживају у свакој прилици да гледају едукативне и забавне позоришне представе. У марту смо гледали „Ми деца са станице ЗОО“(позориште „Пинокио“), у априлу „Перверзије у Чикагу“ (позориште „Славија“) и  „Лајање на звезде“ (позориште „Академија 28“).

Наши утисци о „Станици ЗОО“:

Свидела ми се представа! Видео сам како је страшо  дрогирање! Ликови у представи временом постају све зависнији, на крају умиру. Све је реално и страшно, али ми се баш због тога и свиђа. Димови су били кул, али и даље осећам мирис истих. Веома се радујем следећој представи!

Зоран Станковић, С-17

Представа ми се јако свидела! Реална је! Глумци одлични!

 Немања Калајџић, С-17

Било је јако лепо и поучно! Представа је заснована на стварном догађају!

 Душан Стошић, С-17

Представа је била добра и реална и једва чекам следећу представу!

 Сретен Лојаничић, С-17


Лепо је што наши ученици проналазе времена и задовољства у позоришним представама. За њих је то драгоцено искуство. Ред смеха, ред чуђења и шока, па опет мало смеха и изнад свега лепог дружења јесте оно што карактерише ове наше посете.

Ученике је на представу „Ми деца са станице ЗОО“ и „Лајање на звезде“ водила Сања Вукобрат, а на представу „Перверзије  у Чикагу“ професорка хемије, Маријана Годан. Ученици су уживали у представи „Перверзије у Чикагу“, и како кажу – НИКАДА СЕ НИСМО ТАКО И ТОЛИКО СМЕЈАЛИ!

Зар то није здраво!?

Сања Вукобрат