*** Новогодишња представа ***

  • -

*** Новогодишња представа ***

Category : Вести

По тексту Душка Радовића „Како су настале ружне речи“ припремили смо представу за све мале и велике.  Ученици су заједно са професорком Сањом Вукобрат предано и весело спремали приредбу. Учествовало је дванаесторо ученика од којих је један био Деда Мраз.

np1 np2 np3
<
>
****** Новогодишња представа *******

Лепо су се дружили. Одговорно су се опходили према свим обавезама, трудећи се да не запоставе оцене. Радовали су се што спремају представу за малишане. Доприносили су својим идејама и сугестијама. Лако су следили инструкције. У ходу су се договарали и помагали једни другима.

За костимирање ученика велику подршку нам је пружила Јела Станојевић, педагог наше школе, а снимке и фотографије су забележили колеге Жарко Митровић и Јован Митровић.

 

Утисци чланова Драмске секције након извођења:

Најдивније искуство! Част ми је што сам спремала са вама овакву представу.

Сузана, С13

Утисак је – немам речи. Најјача екипа!

Илија, С13

Једно прелепо и једном речју савршено искуство! Волим што сам део ове прелепе представе!

Маја, С21

 

Искуство које се памти. На свакој приредби добијамо нове чланове што је одлично. Добро је што се сви брзо уклопимо и не треба нам много времена да спремимо представу , али се зато много забавимо.

Виктор, С31

 

Желим да се свима захвалим што сам учествовао с вама у представи и сви сте били одлични, победници! Имамо најбољу професорку која нас је припремала. Сви смо се брзо уклопили. Били смо сложни, било је много забаве, никаквих свађа. Показали смо колико вредимо и да смо као једна велика породица.

Шики, бивши ђак

 

Могу да кажем да сам презадовољна и да сам се дивно забавила, стекла нове пријатеље који су били уз мене кад ми је било најтеже… Било је смеха на све стране, сви смо вредно радили, али смо то радили кроз забаву. Захвалила бих се посебно професорки Сањи која нам се у потпуности посветила и која је увек била ту да нас посаветује, пружи подршку и да нам не дозволи да одустанемо.. Пуна сам утисака и волела бих да ово поновимо.

Маки, С21