Информације и обавештења

  • -

Информације и обавештења

Category : Вести

ИНФОРМАЦИЈА О ЗДРАВСТВЕНОМ СТАЊУ

Драги ученици , поштовани родитељи/ старатељи и запослени Школа је обавезна да сваког дана шаље Школској управи податке о броју ученика и запослених :

  • Који су у изолацији
  • Код којих је потврђен вирус KOVID19

Молимо родитеље /старатеље и запослене да у наведеним случајевима обавесте школу на е-маил skolagsp@gmail.com или на телефон директора школе  064/5939905.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПРАКТИЧНОЈ НАСТАВИ – БЛОК НАСТАВИ ОБУКА ВОЖЊЕ

Драги ученици , поштовани родитељи/ старатељи  Практична настава у блоку – обука вожње се прекида за редовне и за ванредне ученике док траје ванредно стање. Начин реализације Практичне наставе у блоку – обука вожње  и сви остале важне информације добијаћете редовно.

 

ОБАВЕШТЕЊЕ О РАДУ АУТО ШКОЛЕ – ОБУКА ВОЖЊЕ КАНДИДАТА ЗА ВОЗАЧЕ МОТОРНИХ ВОЗИЛА

Поштовани кандидати за возаче (трећа лица)  обавештавамо вас да је рад ауто школе тренутно прекинут због ванредног стања. Безбедност и здравље кандидата и запослених је тренутни приоритет и молимо вас за стрпљење и разумевање. Благовремено ћемо вас информисати о почетку рада ауто школе . С поштовањем! Хвала вам на разумевању!

 

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ВАНРЕДНЕ УЧЕНИКЕ

Поштовани ученици  који сте оставрили право за полагање завршног,матурског и специјалистичког испита у априлском испитном року школске 2019/20 обавештавамо вас да  се исшити одлажу до даљњег због ванредног стања. Све уплате и пријаве испита важе у следећем испитном року односно у термину који буде организован и за који ћете бити благовремено обавештени.

Хвала на разумевању и стрпљењу!