ПОШТОВАНИ УЧЕНИЦИ  ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ ГСП !

  • -

ПОШТОВАНИ УЧЕНИЦИ  ТЕХНИЧКЕ ШКОЛЕ ГСП !

Category : Вести

Пре свега да вама и вашим породицама пожелим добро здравље. Чувајте се и слушајте упутства која добијамо свакодневно да останемо у кући.

Наставници наше школе се труде да вам пруже у е-учионици наставни материјал из свих наставних предмета да би планирани наставни садржај савладали. Видим да учествујете  вредно и да нам са својим знањем из комуникационих технологија помажете да се сви заједно лакше снађемо у новонасталој ситуацији.

Својим предлозима помажете нам да вам будемо занимљиви. Радите домаће задатке, презентације и редовно учествујте у настави на даљину. Молим вас да се сви укључите. Ако неко нема техничких могућности јавите се својим одељенским старешинама, наставницима , стручним сарадницима или мени, директору школе , да би  нашли  начина да несметано присуствујете настави на даљину и учите.

Слободно време  проведите вежбајући, слушајући музику, радећи  оно што вам је занимљиво. Напишите нам шта радите! Направите зидне новине или паное  на којима ћете описати и осликати свој живот у време када  сте  код куће. Све ваше радове ћемо изложити у нашој школи када прође ова  ситуација.  То ће бити веома лепа дела која ће у себи носити поруке за све ,који сада мислимо једни на друге и имамо сви исту жељу да се што пре видимо у нашој школи.

Цео свет живи другачији живот! Рађају се нове идеје! Нове мисли! Рађају се нове љубави и интересовања. Будућност је пред нама! Садашњост нам сада пружа тешкоће савременог човека. Морамо их заједнички пребродити. Свако има свој задатак у овом тешком времену. Ако га испунимо како треба, сећаћемо се овог времена као прошлости која нас је научила да волимо себе, своје најближе, да волимо људе, да волимо ову нашу планету земљу, да волимо природу која нас окружује и сва жива бића која на њој живе.

Будите ми добри, хумани, насмејани, расположени, весели као и што сте у школи,школском дворишту, на практичној настави, на часовима физичког васпитања, на свим часовима у комуникацији са мном.

Ово ће све проћи! Причаћемо о овоме као и друге генерације  о ружним дешавањима у њиховом одрастању и животу. Најлепше приче, стихови, песме, уметничка дела у свим сферама уметничког стварања настали су у време патње и туге . Ви  своје одрастање пишите словима љубави!

С поштовањем и љубављу!

Директор школе

Марија Вучинић