Обавештење – настава на даљину

  • -

Обавештење – настава на даљину

Category : Вести

Драги ученици, поштовани родитељи /старатељи и законски заступници ученика обавештавамо вас да ће се настава ,у радној и наставној недељи од 08. до 12.03.2021. године, реализовати на даљину преко школске платформе за учење на даљину:
https://e-ucionica.tehnickaskolagsp.edu.rs/ у складу са препорукама Кризног штаба са седнице одржане 05.03.2021. године када је донета Одлука да све средње школе у Републици Србији, у седмици од 8. до.12.03.2021.године остварују наставу на даљину.
Сви облици наставе се реализују на даљину.
Ученици који су практичну наставу изводили у сервисима и компанијама у наредном периоду имају практичну наставу на даљину.
Одлазак у сервисе и компаније у наредном периоду је искључиво на властиту одговорност и одговорност родитеља.
У континуитету ће се пратити епидемиолошка ситуација на основу чега ће се доносити одлуке у наредном периоду и о свему ћемо вас благовремено обавештавати.
Модел организације наставе на даљину омогућава квалитетно учење и континуирано праћење напредовања ученика.
Испуњавање школских обавеза учења на даљину је обавезно за све ученике. Редовно посећивање школске платформе за учење на даљину, израда домаћих задатака и задатака које објављују предметни наставници је од изузетне важности. Ученици на такав начин имају континуитет и квалитет наставног процеса и могућност постизања позитивних исхода учења.
Праћење наставе, израда домаћих задатака, комуникација са одељенским старешинама, стручним сарадницима, предметним наставницима, директором школе обавља се по устаљеном начину који користимо од почетка новонастале епидемиолошке ситуације.
Поштовани родитељи молимо вас да ученицима пружите подршку и да их мотивишете да буду активни на школској платформи за учење и да заједничким снагама пребродимо тешкоће кроз које пролазимо.
Такође вас молимо да комуникација на свим веб алатима буде уважавајућа, пристојна и усмерена искључиво на васпитно образовни процес који је у добробит ученика.
Ученицима који немају техничке могућности школа ће омогућити наставни материјал или могућност присутности на настави на даљину из школских просторија уколико то буде епидемиолошка ситуација и мере дозвољавала.

Добро здравље ученицима и члановима породице жели колектив Техничке школе ГСП.

Чувајте се!
Директор
Дипл. инг. Марија Вучинић