„Волонтирај и уживај“

  • -

„Волонтирај и уживај“

Category : Вести

Честитамо нашим ученицима на освојеном  трећем месту за филм „Волонтирај и уживај“.
У петак, 23.09.2016. године,  у просторијама Београдске надбискупије, ул. Светозара Марковића бр. 20, уприличена је свечана додела наградних ваучера за најбоље волонтерске акције у оквиру пројекта “Јачање еколошке и грађанске свести младих у централној Србији” .

Том приликом ученицима Техничке школе ГСП: Марији Најдановић и Анђели Пуповић (одељење С25), Драгани Стошић (одељење С24), Марку Спасојевићу (одељење С27), Кристини Мајсторовић и Александри Ивановић (одељење С34), Ратку Недимовићу (одељење С37) и прошлогодишњим  матурантима, ученицима одељења С41(Данијели Мирковић, Јовани Радоичић, Катарини Лојаничић, Марији Минчић, Теодори Вуликић, Александру Зецу, Дарку Станисављевићу и Марку Јеремићу),  додељен је новчани ваучер за освојено треће место за филм под називом „Волонтирај и уживај“, у чијем снимању су учествовали.

jasna2

Овај наградни филмски/фото конкурс био је расписан за све основне и средње школе на територији Србије. Тема конкурса је била Волонтерска акција,а  под слоганом Корак по корак. Циљ конкурса је био да се ученици основних и средњих школа, уз подршку својих наставника, подстакну на активну грађанску улогу у друштву и покретање волонтерских активности. У конкуренцији су биле 143 волонтерске акције.

Ментори у раду са ученицима: наставница грађанског васпитања, Јасминка Филиповић, социјални радник, Татјана Мацановић, педагог, Јела Станојевић и  наставник електро групе предмета, Јован Митровић.

Честитамо нашим ученицима на оствареном успеху!

jasna1

Филм  „Волонтирај и уживај“ можете погледати на:
https://www.youtube.com/watch?v=nT7GmORd49A