“XXVI ТАКМИЧЕЊЕ УЧЕНИКА СРЕДЊИХ САОБРАЋАЈНИХ ШКОЛА РС“ ОДРЖАНО 05. И 06.04.2019. У ВРАЊУ

  • -

“XXVI ТАКМИЧЕЊЕ УЧЕНИКА СРЕДЊИХ САОБРАЋАЈНИХ ШКОЛА РС“ ОДРЖАНО 05. И 06.04.2019. У ВРАЊУ

Category : Вести

У овом такмичењу је учествовало 29 саобраћајно-техничких школа РС и 8 ревијално  из окружења: Словенија (3), Хрватска, Црна Гора, Македонија, Република Српска, Бугарска. Екипе су се такмичиле у дисциплинама: техничар друмског саобраћаја, возач моторног возила Б категорије и возач моторног возила Ц категорије.

У укупном пласману, из свих дисциплина, од 29 пријављених школа заузели смо 1. место.

Наши ученици су дали свој максимум, и у току такмичења и у понашању, и достојно представљали нашу школу.

Илић Јелена – Задовољство је бити у тиму, нарочито тиму који побеђује! Једно сјајно искуство, упознала сам нове другаре и допунила своје знање.

Бошковић Александра – Све је било супер, провод је био фантастичан. Стекли смо нова знања и пре свега најбитније склопили нова пријатељства.

Петковић Момчило – Било је сјајно, супер искуство, стекао сам нова пријатељства, волео бих када би могли да поновимо…

Петровић Кристијан – Било је топ, супер искуство,супер смештај, неговали су нас као мале бебе, презадовољан с ам.Неочекивано леп провод.

Николић Марко – Све је било супер, драго ми је што сам био део ове победничке екипе, волео бих да све поновимо.

Манојловић Драги – Све је било супер…

Чавић Предраг – Желео бих да се пре свега захвалим професорима који су нас спремали они су заслужни колико и ми за ову победу. Такође бих се захвалио и школи која нам је обезбедила одличне услове, једно незаборавно искуство, научио сам нешто ново, упознао нове људе, све у свему презадовољан сам и драго ми је што сам био део овога.