ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ РОДИТЕЉЕ /СТАРАТЕЉЕ УЧЕНИКА 1. РАЗРЕДА

  • -

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УЧЕНИКЕ РОДИТЕЉЕ /СТАРАТЕЉЕ УЧЕНИКА 1. РАЗРЕДА

Category : Вести

 

 

 

Драга децо, поштовани родитељи/старатељи,

почетак школске 2021/22. године почињемо по првом моделу – моделу непосредне наставе у школи.
Наша заједничка школа је свим својим капацитетима спремна за васпитно образовни процес.

Наше ученике у школи чекају незаборавни тренутци за цео живот ,али и обавезе.
Обавезе редовног похађања наставе и испуњавања школских обавеза. Школа гаји дух и инсистира на телеранцији, међусобном уважавању и поштовању ученика, родитеља/старатеља и свих запослених у школи. Поред тога изузетно је важно уважавати сваког ко у нашу школу дође, као гост, као пословни партнер ,као комшија , као случајни пролазник.
Својим поступцима никако не смемо да угрозимо, омаловажимо или повредимо другога. Постојеће пријатеље чувамо, нове стичемо и никако не дозвољавамо да на било који начин изгубимо поверење оних који Школи и свима нама желе добро.

Не тражимо код других лоше особине већ оне добре и учимо једни од других праштање и стрпљење. Наши поступци морају бити примерени, ситуацији, времену, годинама живота и нама као личностима. Поштујте себе, поштујте друге и високо подигнуте главе свуда кажите да сте ученик школе у којој ћете се сигурно осећати добро и оставити свој траг у њој.

Наставници, стручни сарадници, директор школе као и сви запослени у школи су ту да вам помогнемо у свим вашим потешкоћама. Своје личне и професионалне капацитете употпуности уносимо у наш посао да би потешкоће разрешили и остваривали успехе у учењу и владању.

Школа је пуна спортиста разних спортова, постижемо одличне и врло често изузетне резултате на спортским такмичењима. Укључите се у наше школске спортске секције. Школа има разне секције, за безбедност саобраћаја, ауто-мото секције, историјске, драмске, рецитаторске, хор , шаховску – укључите се и покажите своје таленте.

Ученички парламент ,сугестије и предлози ученика од великог су значаја и доприносе повећању квалитета рада у сваком смислу. Децо, ово је ваша школа и тако се према њој понашајте. Ми смо ваши наставници, стручни сарадници који желимо да вас научимо и спремимо за живот са примењивим знањима и вештинама.
Да вас слушамо када вам је тешко, да вам помогнемо у сваком тренутку.

Техничко особље се брине да вам је уредно, дезинфиковано, да покупe заборављене ствари и сачуваjу да их узмете. Наставници практичне наставе ће вас научити знањима и вештинама који нас разликују од других и који нам отварају врата за запослења.
Наставници обуке вожње ће вас научити вештинама управљања моторним возилима „Б“ или „Ц“ категорије .

Ми смо Тим ученика и запослених у Техничкој школи ГСП . Родитељи, старатељи, законски заступници су такође део нашег Тима и то веома важна карика и зато вас молимо за сарадњу , помоћ , сугестије и активно учешће у напретку наше заједничке школе.
Добро дошли! С поштовањем!

Директор школе
Дипл.инг.Марија Вучинић