Радионица ауто-мото секције на тему „Радна биографија“

  • -

Радионица ауто-мото секције на тему „Радна биографија“

Радионица на тему “Радна Биографија” одржана је 16. новембра 2023. године на часу ауто-мото секције. Радионица је била корак у пружању информација о потребним вештинама и знањима наших ученика о важности израде професионалне радне биографије.

Учесници радионице су се упознали са процесом креирања радне биографије, добили су препоручене материјале и алате који ће им помоћи у овом процесу. Као посебан ресурс, препоручујемо бесплатан алат за креирање радне биографије доступан на Europass.

Такође, желимо да истакнемо неколико веома корисних сајтова који пружају додатне информације и ресурсе за наше ученике:

  1. Темпус – Организација задужена за спровођење Еразмус+ програма у Србији, који нуди обиље могућности у области образовања – додатних обука младих.
  2. Ерасмус+ – Информације о програмима мобилности младих и појединаца.
  3. Еуродеск – Европска мрежа за информације о мобилности младих, промовисање Еразмус+ програма и иницијатива.

За оне који желе да додатно унапреде своје вештине, препоручујемо бесплатне курсеве доступне на следећим линковима, након чијег завршетка се добијају сертификати који могу бити одличан додатак радној биографији:

Овом радионицом, ауто-мото секција је још једном потврдила своју посвећеност образовању и професионалном развоју наших ученика, пружајући им прилику да стекну проширена знања и вештине за успех у будућој каријери.

Срдачно,

Милош Јелкић, организатор ауто-мото секције