Ауто-мото секција

  • -

Ауто-мото секција

Организатор: Милош Јелкић маст. инж. саоб.

Ауто-мото секција наше школе је место где ученици техничке школе ГСП – млади ентузијасти и љубитељи аутомобила и саобраћаја могу да стекну проширена практична знања и вештине, упознају се са најновијим технологијама у ауто индустрији, и друже се са члановима секције.

Током школске 2023/2024 године, спремили смо узбудљив план активности који ће вам омогућити да истражите свет саобраћаја на јединствен начин.
Активности које вас очекују су посете водећим транспортно-логистичким компанијама и институцијама од значаја, интерактивне радионице о првој помоћи у саобраћају,
одржавању возила, енергетски ефикасној вожњи и многим другим темама.
Ауто-мото секција је отворена за све заинтересоване ученике наше школе.

Придружите нам се и заједно ћемо истражити фасцинантан свет саобраћаја, стицати корисне вештине и научити како да будемо безбеднији и одговорнији учесници у саобраћају.
За додатне информације, обратите се на: jelkicmilos@yahoo.com

Радујемо се вашем интересовању и надамо се да ћемо вас видети у нашој ауто-мото секцији!

Активности:


АРХИВА

544_mojkrug-copy
Организатор: Марко Илић

Формирање ауто-мото секције је резултат идеје да се посебно стимулише анимација ученика за стваралачки рад у домену аутомобилизма, развијање спортског духа, осећај за колективни рад. Такође, један од основних циљева је и образовање различитих годишта деце о саобраћају у домену безбедности. Уједно, рад секције директно утиче на афирмацију школе, унапређење резултата рада као и развијање колективног духа наставног кадра.

Рубрика „Говор слике“

Тема: Аутомобили и мода кроз историју
1900. година

1900

Аутори рубрике:
Митровић Анђела С15
Митровић Сунчица С15


Удружење историчара аутомобилизма

у сарадњи са нашом школом, одржало је VII годишњи скуп на Саобраћајном факултету у Београду 13.04.2013. године.

464_x-parking-45

Наши ученици су у оквиру практичне наставе активно учествовали у организацији саме изложбе историјских возила на платоу испред факултета, где су својим познавањем карактеристика и перформанси  изложених аутомобила одговарали на питања посетилаца изложбе.

Ауто мото секција наше школе је на овај начин испунила део плана рада за 2013. годину, чиме је достојно афирмисала рад школе обзиром на многобројне посетиоце и медијско праћење целе манифестације.

Албум са сликама са ове манифестације погледајте овде:

VI годишњи скуп

VII годишњи скуп